Post by churchtabackforlo on Feb 25, 2022 9:26:05 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ LEGO ® Batman: Beyond Gotham ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ LEGO ® Batman: Beyond Gotham IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ podvádí mnoho primogemů ▞▞▞
▞▞▞ LEGO ® Batman: Beyond Gotham 2022 version ▞▞▞
Hraju to na svém xboxu 360 a je to tak zábavné
Prosím o vrácení peněz, můj 5letý syn si tuto hru stáhl a odinstaloval. Vraťte prosím peníze zpět. Děkuji
Na Samsung Galaxy a70 se hra stále svévolně vypíná. Hra se dá hrát bez potíží cca 5 minut. Veliké zklamání.
Selhání při otevření, vytvořeno pro starší verzi Androidu při běhu na Androidu 10
Při věčném stahování přes wi fi smfhn je to silné širokopásmové připojení
STAHOVÁNÍ ZAČÍNÁ OD ZAČÁTKU PO DOSAŽENÍ NA 80 %
Ve hře je chyba a nedovolí mi projít úrovní 1, když se pokusím otočit kolem, věc se neotevře. Také lego můžete udělat lego te force awakens na Androidu a uvolnit jej, jako by to bylo na telefony
Kéž by měl na mém zařízení lepší rozlišení
LEGO ® Batman: Beyond Gotham Piedzīvojumu spēles dffi
Hra padá při boji s crocem, ale hra je stejně zábavná, přidejte nízké rozlišení
Potenciálně dobrá hra. Grafika se však mění od velmi pěkných vystřižených scén (včetně těch, které ukazují něco, co jste postavili) až po naprosto příšernou hratelnost. Pak se částečně přes bizarní problém s displejem, nevidím většinu obrazovky, když jsem v úrovni, ale když právě přichází z pauzy. Nevidím, kde co je, a proto nemohu hrát hru
LEGO® Batman: Покидая Готэм Приключения wup
LEGO ® Batman: Beyond Gotham एडवेंचर qsin
Hrozný. Můj syn byl tak nadšený, že si tuto hru stáhl. Jeho očekávání při stahování byla radost sledovat. Když nám bylo řečeno, že to potřebuje aktualizaci a on to nemohl hrát, jeho bezprostřední pláč byl zdrcující žalostný svědek a zlomil mi to srdce. NEbaví 😡
Kéž bych tomu mohl dát 0. Koupil jsem si několik postav a šel jsem se přihlásit, ale vždy to říká, že se nemohu připojit ke Google Play. Zřejmě podle recenzí nejsem jediný, kdo to zažil. Poslal jsem hru e-mailem bez odpovědi. Vyhněte se, úplná ztráta času.
Nefunguje na Note20 Ultra UI 3.1
stále to padá na mém HTCm8, prosím opravte to!
Stahování trvá hodinu, ale hrál jsem to na tabletu mého bratrance a je to opravdu zábavné, doporučuji to všem, je to úžasná hra
Skvělá hra, jen chci více volného pohybu
Je to dobrá hra, ale líbila se mi, jen jsem ji zkoušel a usnul jsem, než jsem ji mohl hrát, takže jsem si ji zahrál druhý den ráno, nechtěl jsem, abych vrátil peníze.
Můžete mi to prosím stáhnout bez WiFi, když si stáhnu tuto hru, přestane se stahovat, tak to prosím opravte a udělejte to, abyste si ji mohli stáhnout bez WiFi prosím 😰
Je to dobré, ale potřebuje další příběh
Děkujeme za opravu pro Android 10
To musí být jedna z nejvíce chybových aplikací, které jsem viděl. Pořád to osvobozuje a nedovoluje mi měnit postavy a kostýmy. To mě nutí neustále se vracet a začínat znovu. Chci aplikaci milovat stejně jako hru Xbox, ale kvůli těmto problémům ji nelze hrát. Lego marvel bylo mnohem lepší. Je mi líto, že jsem za to zaplatil.Rád bych vám řekl, že se mi podařilo zapojit i přesto, že hra padá na každé úrovni, chvíli se zdálo, že přepínání mezi ležérním ovládáním a virtuálním d-padem to napravilo a zabránilo pádu hry. Bohužel se nemohu dostat přes úplně první souboj s bossem. Jakmile Croc přivolá své grázly a já praštím i jednoho z nich, i když praštím vzduchem, hra spadne. Rád bych dostal zpět svých 5 $ plus daně, ale pokud se zdá, že od té doby, co jsem hru vůbec zprovoznil, již nemám možnost získat náhradu. Nezbývá mi tedy, než doufat, že v určitém okamžiku vývojáři problém vyřeší a skutečně dodají hru, kterou jsem slíbil, když jsem ji kupoval. Jediné, co mohu říci, je, že i když tato hra zůstává nehratelná, doporučuji vám najít si nějakou jinou hru, kterou si můžete koupit, a předat ji dál.
Dobrá hra fakt doporučuji akorát že se tam s nímžou vidět lidi
Zaplatil jsem za tuto hru, aby ji mohl hrát můj syn, a stále se vypíná v souboji s bossem na první úrovni. Je smutné, když za hru platíte a nemůžete se dostat ani na první úroveň.
Z nějakého důvodu se nemohu dostat přes první úroveň. Už jsem to dělal, ale teď mě to nenechává
Koupil hru. Hra se neotevře. Můj malý chlapec je velmi rozrušený. Peníze zpět a velmi nešťastný kluk 😢😖😖
Koupil jsem to jen proto, že to bylo ve slevě za 99 c, a tak jsem řekl "proč ne" a lituji toho? Ani náhodou. Hra je úžasná a vysoce návyková, ale ovládání by dalo zabrat, je to poněkud zabugované, jako bych se snažil chodit správně a ne vždy reaguje na můj směr. Cinematics byla úžasná, stejně jako to, jak se ukazuje lego filmy a hlasové hraní je stejné pro filmy a baví mě ten vtipálek xD miluji filmování pro tuto hru. Pokud by ovládání nebylo buggy, pak bych tomu dal 5 hvězdiček, o tom není pochyb. Ale za tu cenu to stále stojí. Vřele doporučuji každému, kdo chce vědět, jestli to stojí za vaše těžce vydělané peníze, neváhejte. AKTUALIZACE 14.1.18: již nefunguje. Snažím se to otevřít a prostě se to neotevře bez ohledu na to, jak moc to zkouším, prostě to nejde.
Mohla by to být dobrá hra, ale na lg g3 padá každých 5 minut
Nečekal jsem, že zprovozním svůj bt ovladač. Ale proboha. Je docela fajn hrát tyto Lego hry na mém tabletu.
Obrazovka je otravná
K tomuto datu jsem s touto aplikací neměl žádné problémy
Hrálo se na starém tabletu, ale po upgradu to nefungovalo
V telefonu se mi to nestáhne
Skvělá hra, ale nainstalovaná na Nvidia Shield TV, hrála se bezchybně a pak se z ničeho nic sama odinstalovala. Google Play to má uvedeno jako kompatibilní se všemi zařízeními, ale při instalaci na Nvidia Shield došlo k chybě
Dal bych 0 hvězdiček, pokud je to možné. 1) Stále padá, někdy po načtení obrazovky, někdy trvá 3 úrovně, než se zhroutí. 2) nejhorší verze, kterou jsem hrál. Potřebujete KOUPIT zlaté cihly se skutečným životem 💰, abyste získali postavy, aby získaly červené cihly. 3) těžko ovladatelné.
Pěkná hra nebude lhát
Hra říká, že mám ve strážní věži velký oblek kyborgů, ale já ne... Šel jsem do temné místnosti s Robinem a rozbil krabici. Zelená značka zaškrtnutí a žádná barva. Nemůžu jít dál, chci své peníze zpět nebo opravit závadu
Je to těžké hrát, ale je to zábava vyhrát je snadné
Thief Puzzle - Can you steal it ? Teka-teki cln
Myslím, že je to skvělá hra
LEGO ® Batman: Beyond Gotham রোমাঞ্চকর mhev
Nefunkční na android 10 a prachy mi samozřejmě nevrátěj