Post by churchtabackforlo on Feb 25, 2022 9:32:06 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Beholder ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Beholder IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod çok hepsi ▞▞▞
▞▞▞ Beholder 2022 version ▞▞▞
Beholder Aventure jmte
Bu oyun benim için hiç çalışmıyor.
Oyun gerçekten çok iyi ve hikayeyi ve mücadeleyi seviyorum. Ancak tasarruflar işe yaramaz çünkü bir hata yaptıysanız düzeltemezsiniz, çok geç. Hikaye dediğim gibi gerçekten güzel ama bir o kadar da kısa. Nasıl oynadığınıza bağlı olarak birden fazla son olduğu gerçeğini seviyorum.
Muhteşem deneyim
Dondu ve oynamama izin vermedi
Bu eğlenceli
Hiç çalışmıyor.
Gerçekten iyi bir oyun hikayeyi seviyorum ve oynamaya devam edecek
Oyun mükemmel, ama lütfen grafikleri minimum 2D 3x3 piksele düşürme veya bunun gibi bir seçenek yapın! Wileyfox Swift'de 5 fps, GLtools bile fark yaratamaz!!! Ama "benim bu savaşım" iyiydi. Lütfen, yardım edebilirsin.
ŞİMDİYE KADAR OYNADIĞIM EN İYİ MOBİL OYUN! FARKLI HİKAYE HİKAYESİ, SON DERECE İLGİNÇ VE BÜYÜK KONSEPTİ SEVİYORUM. OYNAMAK İÇİN LÜTFEN BAŞKA BİR HİKAYE YAPIN! YA DA FARKLI TEMASI İLE BENZER BİR OYUN!
Müthiş oyun parasına değer gizli mücevher
Kesinlikle FENOMENAL! Kolayca oynadığım EN İYİ mobil oyun. Garip bir şekilde hoş bir sanat tarzı. Hikaye vahşice şaşırtıcı ve karanlık. Her zerresini seviyorum. İkincisini satın aldı ve Şu anda indiriyor!
çalışmıyor lütfen düzeltin
Bu oyunu neyi daha ilginç hale getirmeniz gerektiğini biliyorum ve işte benim fikrim: dairede bulduğunuz tüm günlük ve ders kitabı ve oyuncunun geçmişini ve sırlarını öğrenmek için günlüğü okumasına izin vermelisiniz ayrıca lütfen mor karakter ekleyin
Bu oyun harika. Hikayeyi beğendim, distopik dünyayı kastediyorum. Ne aşk değil. Sadece bu da değil, Mobil'de çok iyi çalışıyor.Hikayeyi daha önce PC'de oynamıştım, bu yüzden hikayeyi biliyorum ve mobilde görünce iyi yapmışsın diyebilirim. 5☆
tamam
Satın al!
Sırf metnin tamamen farklı bir dilde olduğunu anlamak için neden bunun için para ödedim ki anlamıyorum. Bu yeni güncellemeden sonra oldu. Yazık çünkü o zamana kadar iyi bir oyundu.
Bu tür şeyleri seviyorsanız muhteşem bir oyun. Almak kolay ve her zaman bir şeyler oluyor. Bazı gerçekten iyi bükülmeler ve dönüşler! Deneyin, her zamanki gibi eklentiler var ama bence buna değer. Oh, bu bir pil avcısı... Keyfini çıkarın
Bu ev sahibi simülatöründen çok şey öğrendim, keşke reklamlarla ücretsiz olsa ama neyse ki bu.
Yeni başladım..ama..Oyun oynamam ama bu oyunu çok seviyorum
İlk başta biraz ilginçti ve sonra herhangi bir uyarıda bulunmadan zimmete para geçirmekten tutuklandım. Sonra ertesi gün oyunuma devam etmeyi seçtikten sonra yükleme ekranını geçemedim. onu kaldırdı ve tüm verileri temizledi, çalışmaya başladı ve ardından her 2 dakikada bir çökmeye ve o sırada yapılan tüm ilerlemeyi silmeye başladı. bu oyun artık değersiz. yaratıcı mobil, satın aldıkları oyunları her zaman mahveder. Bu oyun için sadece çalışmaması için para ödendi, toplam soygun
Hikaye yönünü beğendim. Bazı hatalar, ancak sonuçta deneyimi etkilemez. Bu gerçekten eşsiz bir oyun ve indirme ile birlikte gelen dlc keyifli uykuyu da beğendi.
Planet Craft: Mine Block Craft ایڈونچر twhb
Beholder ጀብዱ iae
Şimdiye kadar mükemmel, güzel minimalizm
Ne bekleniyor ve daha fazlası
Bu oyunu seviyorum !! Konsept, hikaye ve bunların sinsiliği çok havalı! Kocamı oynamaya ikna ettim ve o da bir hayranı. Aslında oyun için para ödedim ve keşke bunun gibi daha fazla olsaydı.
Doğrulama hatası oyunu oynayamıyor
bunu sevdim
eğlenceli ve bağımlılık
Kult.
Zor ama güzel oyun ilginç bir hikaye
Bu harika bir oyun! Ama tekrar oynanabilirliği yok. Oyunun başında işleri batırdım ama yapmam gereken oyunu yeniden başlatmaktı ve her şey önceki oyunun başladığı gibi gitti. Belki oyun geliştiricileri bazı rastgele ve tamamen beklenmedik olaylar enjekte edebilir.
Bu oyunu oynamayı çok isterdim ama açtıktan hemen sonra çöktüğü için oynamamı istediğini sanmıyorum. Geri ödemek.
Bir gün elimdeydi, sabah uyandım ve oyun Rusçaydı. BUNU ŞİMDİ DÜZELTİN!
Oldukça güzel bir oyun!!
Beholder Adventure qrv
Bu oyun harika! İlk başta çok basit gibi görünse de her şeyin göründüğü gibi olmadığı kısa sürede anlaşılır. En beklenmedik anlarda başarısız oldum ve galip geldim. Oyunun nispeten kısa olduğunu kabul etsem de, o kadar çok son var ki, ne olduğunu görmek için birden fazla oyundan geçiyorsunuz. Kesinlikle tavsiye ederim.
İyi
Bunu Xbox'ımda oynamaya başladım ve çok sevdim ama buraya almak zorunda kaldım. Herhangi bir eylemin kötü bir sonucu olabileceğinden dikkatli olmanız gereken bir oyundur.
Söylenmemiş ne diyeceğimi bilemiyorum. Bununla ilgili neredeyse her şey harika. Dallanma hikayesi. Kiracılarınız üzerindeki casusluk. Her şey. sadece muhteşem bir oyun. Sadece yorumlara verdiğiniz yanıtlar 5 başlangıcı hak ediyor.
İlginç konsept, iyi grafikler ve uygulama.
Oyunu beğendim ama grafikleri daha iyi çalışacak şekilde ayarlayabilirseniz harika olur