Post by churchtabackforlo on Feb 25, 2022 9:47:22 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kingdom: The Blood Pledge ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kingdom: The Blood Pledge IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами повече точки ▞▞▞
▞▞▞ Kingdom: The Blood Pledge 2022 version ▞▞▞
Незабавно деинсталиран. Всеки клас е обвързан с пол, както всеки рицар е мъж и всеки стрелец е жена със същия външен вид. Всички изглеждат скучно еднакви. Хората, които оценяват играта от предварително изтегляне, без да са я играли все още, са глупави.
Играта беше добра, но можеше да бъде по-добра през 2021 г. и тази игра липса на персонализиране на заключване на пола ... не може да поправи външния вид, липса на умения за атака, недостатъчно подземие и навсякъде, където отидете, всички изглеждат точно като вас ... елате вие, момчета, бихте могли да направите по-добре tsk tsk tsk
Играете от стартирането, оборудването е настроено за унищожаване при неуспешни подобрения, оборудването може да бъде напълно откраднато от вас, дори и да го купите, остарял двигател, използван е за направата на играта за съжаление, беше спрян за игра, стойностите на xp за чудовища са умишлено зададени до ниско, за да отидете да харчите пари за xp потове, а не разумна инвестиция на време в момента.
Винаги под поддръжка не отива повече от това
Екран за зареждане и нищо повече
Бавен, бавен, изключително дълъг екран за зареждане, само за да разбера, че дори не мога да играя играта още. Защо питаш? Е, още не е пуснат. Можете да го изтеглите, да останете на екрана за зареждане за няколко минути и след това да гледате как боята изсъхва за следващите 24 часа, когато играта работи.
Изтеглено и никога не играно, защото "Loading" се зарежда безкрайно
по-лошо хит миньон в живота ми. удари със закъснение? лмао
Просто не мога... Движението на героите и атаката са толкова небрежни, дори и урокът. Толкова много хора се събраха на едно място, опитвайки се да завършат урока.
Харесвам тази игра, лесна за игра, много приятна. От известно време чаках нещо подобно
Скучно е
Трябва да поставите hp bar на всеки шеф. Процентът на падане на артикула е твърде нисък, трябва да го добавите към играта, за да отговори поне на очакванията на играча. Но като цяло е хубава и прилична игра.
След като играх играта в продължение на 10 часа, мисля, че това е просто игра за бързо вземане на пари, защо? Ежедневна покупка, седмична покупка и така нататък. Екипировката се срива на 5 (ще загубите тази част от екипировката) мобовете изглежда не изпускат екипировка (ниво 30). Подземието е заключено до lvl 40, дори когато правите чиста щета, имате нужда от поне 7 удара, за да убиете 1 моб. Просто е лошо. Не мога да намеря какво да кажа: Искам да играя повече! Изтрит!
Играта се зарежда постоянно, не работи
Продължава да се зарежда с часове. Играта не започва.
Тази игра е наистина пристрастяваща.
Играта блокира при зареждане, не изтегляйте тази игра, за да не си губите времето, ще ми благодарите😀
Не се зарежда след като инсталирах! Деинсталирах и съм над тази игра!
страхотна графика и лесна за игра, но достатъчно предизвикателна за игра!
Това е предварително изтегляне, пускане на 14 юли. Ако използвам VPN, моят IP е забранен, без VPN е добре.
Досаден геймплей. Auto играе себе си в по-голямата си част. Просто се чувства толкова основно, сякаш нищо в него не се откроява. Това всъщност не ангажира играча. Просто не е забавно да се играе.
Липсват функции като разстояние на картата, увеличение на символите, информация за артикули в прозореца на чантата. Все още има нужда от подобрение накратко.
Не е лоша игра
Тази игра има и системата за надграждане на старата школа за домашни любимци и трансмогрификация
Добре Джо
Нямам търпение, знам, че тази игра ще бъде епична!!!!!
Доста солидна игра
Дори не можете да играете, тъй като всяко име, което се опитате да поставите, се счита за невалидно. Играта изобщо не приема никакво име. Опитах всичко. Дори произволни букви.
Така че реших да опитам още веднъж на тази игра и го направих, но когато вляза в играта, все още оставаше на екрана за зареждане толкова дълго, някой разработчик иска да поправи това??
Никога не съм играл толкова дълго време с телефона
Тази игра има голям потенциал.
Играта не отива по-нататък след първото зареждане, тя продължава да се зарежда и зарежда и не прави нищо друго
Много изоставащият геймплей и графиката се нуждаят от работа. Бях много развълнуван да опитам тази игра, но след 20 минути при първоначално зареждане само за да вляза в играта, след това изоставането и графиката ме накараха да спра.
Беше заседнал на екрана за зареждане като от векове. Опитах се да го деинсталирам и инсталирам обратно след пускането. Но беше все същото. Имам достатъчно налична памет за всякакви изтегляния, но все още се показва като зареждане и няма признаци, че дори мога да играя играта
Заслужените 5 звезди добра работа.
Играта не знае какво иска да бъде. Той е бавен като WoW Classic, така че бихте очаквали да използвате заклинания, но това са предимно автоматични действия
Наистина пристрастяваща игра! Горещо препоръчвам това на всеки, който търси страхотна мобилна RPG.
Мисиите са страхотни! Много лесно и може да бъде автоматично
Cat Dog Magic Tiles ሙዚቃ gkdq
Една от най-добрите игри, които съм играл от много време насам. има страхотна графика и гладка игра.Вярно е, че е малко по-бързо, ако вложите пари в него, но все още се получава дори без пари
Това е страхотна игра и страхотна стратегия
Защо не мога да вляза. Инсталирането е направено полето за връзка със сървъра
хубаво
Не може всеки път да създава грешка hero.name
Играта не се зарежда, така че, моля, можете ли да я поправите възможно най-скоро
Прекарвам живота си в това
Всеки път, когато пиша рецензия, тя се изтрива приятно. стойте далеч от тази игра с нейната p2w af графика като от преди 20 години.също изтриването на рецензии просто доказва, че разработчиците не се интересуват.пълен боклук
Опитах се да играя, но остана на екрана за зареждане. Голямо разочарование
Не мога да го накарам да премине покрай иконата за зареждане при стартиране на приложението. Използва се Android 11...
Абсолютно ужасно буквално просто казва, че зареждането е чакало повече от час. Имам перфектна връзка, с която никога повече няма да играя
Засега играта работи много добре. Добра база за играчи. Изглеждаме много като заплащане за победа в играта, нека се надяваме, че не.